De pijlers van Kikicode.nl

Gratis templates

Tips & Tricks

Kennisdeling

Hii (toekomstige) digital marketeers/ webdevelopers!

Bedankt voor het bezoeken van mijn website. Hopelijk heb je de informatie gevonden waar je naar op zoek was en ben je nog meer interessante nieuwtjes tegengekomen die je op weg kunnen helpen. 

Toen ik in 2019 als stagiaire bij een online marketing bureau op de SEO afdeling begon wist ik nog maar net het verschil tussen SEO en SEA. Ik had nooit verwacht dat zoekmachine optimalisatie zo veel impact heeft op zoekresultaten in Google en dat er zoveel bij kwam kijken. Na enkele gewerkt te hebben maanden had ik de basis pijlers onder de knie en wekte technische SEO mijn interesse. 

Maar wat viel er eigenlijk onder technische SEO…? Op het internet zijn er genoeg websites die vertellen wat de onderdelen zijn maar niet precies hoe je het kan uitvoeren. Vaak is dit net iets te technisch en voeren webdevelopers het uit. Dus ik dacht “ ik moet een cursus webdesign/ development volgen waarbij ik HTML, CSS & Javascript leer”. Dit was voor mij de eerste stap richting het begrijpen van taal van een website. 

Desondanks was dit nog niet voldoende. Het moet makkelijker kunnen! Daarom besloot ik Kikicode> op te richten met als doel informatie verzamelen en delen met iedereen die meer wil leren of technische SEO. Maar ook over linkbuilding, webdesign, SEA en SEO copywriting. Naast het delen van kennis wil ik ook dat het toepasbaar is. Dit doe ik door tips & tricks te geven en templates te delen. Voor je het weet ben jij een echte online marketing specialist die meer succes haalt uit jouw website! Geen marketing bureau meer nodig dus. 

 

Over mij

Laten we connecten op LinkedIn:

http://linkedin.com/in/kiara-karg-b5a66571

Kom in contact

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ik wil meer tips en informatie over
Stuur je wensen maar op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.